Fleca, pastisseria Jaume Figueras
Quatre generacions de flequers apostant per la tradició i la qualitat
Des de 1916, i sempre ubicats a la Plaça dels Estudis número 7 de Banyoles, la família Figueres hem fet i continuem fent el pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.
Oferim als nostres clients una experiència de 100 anys. Experiència que ens ha permès ampliar la nostra gran varietat de productes perquè tothom pugui trobar allò que busca: una gran varietat de pans fets amb Farina de Girona, pastissos de totes mides i sabors, bombons de les varietats més exquisides, brioxeria, les nostres Tortades de l’Avi i els tradicionals “brunyols”.
I si hem pogut créixer i hem arribat fins aquí, ha estat gràcies a tots els clients que, també generació rere generació, ens heu estat fidels. Moltes gràcies!