Fleca, pastisseria Jaume Figueras

Quatre generacions de flequers apostant per la tradició i la qualitat

Des de 1916, i sempre ubicats a la Plaça dels Estudis número 7 de Banyoles, la família Figueres hem fet i continuem fent el pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.
Oferim als nostres clients una experiència de 100 anys. Experiència que ens ha permès ampliar la nostra gran varietat de productes perquè tothom pugui trobar allò que busca: una gran varietat de pans fets amb Farina de Girona, pastissos de totes mides i sabors, bombons de les varietats més exquisides, brioxeria, les nostres Tortades de l’Avi i els tradicionals “brunyols”.
I si hem pogut créixer i hem arribat fins aquí, ha estat gràcies a tots els clients que, també generació rere generació, ens heu estat fidels. Moltes gràcies!

es-farina
Video-farina

La farina utilitzada a casa nostre és de la marca És farina de Girona.

Què és És Farina de Girona?
És d’aquí. És de qualitat. És salut. És bona. És l’excel·lència del pa.
Permet elaborar als Flequers Artesans de les Comarques Gironines el seu pa amb farina d’uns blats seleccionats i produïts en camps conreats en 5 comarques gironines i sota els controls de la producció integrada per 22 pagesos participants al projecte

VALORS

  • La qualitat
  • Les propietats organolèptiques
  • Producte local de Km 0
  • Respecte pel medi ambient
  • Respecte per la salut de les persones
  • RSC Responsabilitat Social Corporativa
  • Respecte pel paisatge
  • Respecte pels oficis

Jaume-Figueras
Jaume Figueras
mona-gegant
Mona de pasqua gegant
tortada-gegant
La Tortada de l’avi
Curs
En Jaume al curs de pastisseria artesana internacional – setembre 2015