Mostrador

picto pa Forn de pa

Hem fet i continuem fent el pa a la manera tradicional: a ma, amb llevats mare, esperant el temps que necessita la pasta per fermentar, és a dir, un repòs llarg I adaptant-nos al seu ritme per, un cop assolit, enfornar-lo a ma.

Reposteria

picto pastisPastisseria

A la dècada dels 80  ens iniciem en el apassionant món de la pastisseria, i ho fem amb els Brioixos. La bona acceptació ha fet que anéssim evolucionant fins arribar a la data d’avui on us podem oferir tot tipus de pastisseria i, si al mostrador no hi trobeu el que necessiteu, us ho fem a la vostra mida per encàrrec.

També ens hem especialitzat en productes de temporada: Tortell de Reis – Coques de llardons – Tortell de Rams i Mones de Pasqua – Coques de Sant Joan – Panellets – Torrons i tot l’any trobareu a casa nostra “Brunyols”, Cansalades i Tortades

cafeteria

picto cafeCafeteria

L’any 2008 decidim augmentar la nostra oferta ampliant les instal·lacions i donant servei de cafeteria. Disposem de zona de degustació a l’interior de la botiga i també de terrassa exterior. Podreu degustar els nostres productes tot assaborint un bon cafè, un te, una xocolata o el vostre refresc preferit.

Bunyols

picto-cateringCatering

Per a les ocasions especials, i perquè sabem que cada client és diferent, ens adaptem a les necessitats personals. Us brindem la possibilitat de preparar-vos els vostres canapès salats i/o dolços, a més d’un ampli ventall d’originalitats de la casa. Sempre per encàrrec, per endur-vos a casa la vostra selecció, o si ho preferiu, ens desplacem on tingui lloc la vostra celebració.