Pastes i bolleria

Gran varietat de pastissos, brioixeria, bombons… amb els que s’hi delectaran, des del més petit fins el més gran.

Rebosteria

Totalment artesanal, treballada a ma i utilitzant els millors ingredients naturals com el sucre, la xocolata, la vainilla, la nata la farina, els ous, les fruites…

Pastissos

Del nostre obrador, i elaborats amb les millors matèries primeres, en surten una gran varietat de pastissos per a totes les ocasions, i èpoques de l’any.

Bunyols

Una de les especialitats de la casa per excel·lència, amb el seu regustet de comí, en trobareu tot l’any tant envoltats de sucre gruixut com de sucre fi per delectar qualsevol paladar.

Cansalades

Producte original i típic de Banyoles, es tracta de petites porcions de bescuit estretes i allargades amb una coberta de sucre glaç. i amb un lleuger gust a llimona. Avui recuperades, aquests dolços tradicionals se servien, antigament, als hostes del balneari de la Puda per esmorteir les olors que desprenien algunes de les aigües curatives.

Tortades

Producte original i típic de Banyoles. La tortada de l’Avi, feta a base d’ametlles mòltes, ous i  sucre i enfarinat per sobre amb de sucre llustre. Una menja deliciosa que engrandeix qualsevol ocasió.

temporada